Værksted i Hobro & Sommersted

I Hobro har vi et moderne værksted. Hvor vi har alt det moderne udstyr til og klare alle opgaver.

Vi samarbejder med landsdelens mærkeværksteder. Så bilerne er i de bedste hænder, og de bliver lavet med det nyeste udstyr. Derved opnår vi den højeste standard. Vores samarbejdspartnere til klargøring er nøje udvalgt.

Med mange års erfaring i bilbranchen ved vi, hvor vigtig en ordentlig klargøring er. Når bilerne kommer hjem, bliver de gennemgået, så de kommer til at stå helt perfekte.

Flere af vores kunder er imponeret over standen på vores biler – "den står jo ligesom ny" - får vi tit at vide. Det er fordi, vi lige bruger den ekstra tid på dem. Har du nogle specielle krav til udstyr - det kan være anhængertræk, læderkabine eller alufælge - så laver vi gerne et skarpt tilbud til dig.

Når man køber bil ved Absolute Cars, er bilen gennemgået på mange vigtige punkter. Har bilen været skadet før. Er der restgæld i den. Hvordan ser servicehistorien ud. Punkter - som er vigtige at vide. Ydermere bliver bilen gennemgået på værksted. Så vi er sikre på, det vi sender på gaden, er af den absolut bedste kvalitet.


Flere lækre biler ...

De fleste af vores biler tager vi hjem på bestilling. Har vi ikke lige den bil du drømmer om, så skaffer vi den gerne til dig.

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/ctarazor.cshtml)
Pic
Pic
Kristian Melvej Ehlert