Absolute Cars

Absolute Cars er ejet af Schou familien. Som veletableret forhandler af brugte biler, kombineres familiens passion for biler og handel på bedste vis. Ønsket er at sælge brugte biler af høj kvalitet i alle prisklasser.


Vi har en af markedets dygtige bilhandlere, Kristian Melvej Ehlert, som med mangeårig erfaring indenfor handel med biler og leasing heraf, kan tilbyde den bedste kundeservice og vejledning ved køb af biler i alle prisklasser. Med mere end 20 års erfaring er vi yderst kompetente i forhold til at finde biler til kunder baseret på specifikke ønsker. Gennem Kristian Melvejs erfaring med leasing og daglig håndtering heraf, har Absolute Cars også mulighed for at rådgive på netop dette område.

Familieejet

Lokaliseret på den familie ejede gård Tågerup, der har været i Schou familien siden 1988, danner gården nu rammerne for endnu en familieejet virksomhed. Det mener vi, giver kunden en unik oplevelse, da Tågerup ligeledes er omdrejningspunkt for blandt andet Danmarks Mesterskabet i ridebanespringning, og til daglig fungerer som professionel sportsstald med ca. 30 heste, der sælges over hele verden.

Kontakt os og fortæl nærmere om eventuelle ønsker og behov - og vi vil bestræbe os på at finde den helt rigtige bil til dig

Flere lækre biler ...

De fleste af vores biler tager vi hjem på bestilling. Har vi ikke lige den bil du drømmer om, så skaffer vi den gerne til dig.

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/ctarazor.cshtml)
Pic
Pic
Kristian Melvej Ehlert